Billiga Fotbollströjor

by Sherman Oscar
Published: 14 January 2022 (1 week ago)
$26.50
Location
Sverige

Liverpool Tröja, Billiga Brasilien Tröja


billiga fotbollströjor

efter att han fick sparken

Steve Bruce efter att han fick sparken av Newcastle

bruces avgång var allmänt fotbollströjor junior återvända till ledningen

Alan Shearer fick beröm för Steve Bruce efter att han fick sparken av Newcastle på onsdagsmorgonen, men fansen gläds åt att han lämnar honom medan de ivrigt väntar på nyheter om en ny tränare.

Bruces avgång var allmänt förväntad efter klubbens övertagande på 305 miljoner pund av ett Saudi-ledd konsortium för nästan två veckor sedan.

Liverpool Tröja Han lämnar tre dagar efter att hans 1 000:e match som tränare slutade med en 3-2 hemmaförlust mot Tottenham, under vilken missnöjda fans återigen uppmanade honom att gå.

Bruce är inställd på att få 8 miljoner pund i kompensation när han lämnar sin barndomsklubb och Graeme Jones är nu tillfälligt ansvarig medan en ny chef rekryteras. Hans första match som ansvarig blir en resa till Crystal Palace på lördag.

BBC-experten Shearer, som gjorde 206 mål på 405 matcher för Newcastle, kom omedelbart ut till försvar för Bruce efter att nyheterna kom om hans uppsägning och tackade honom för hans engagemang för klubben.

Billiga Brasilien Tröja Men trots att de nu är managerlösa är Newcastle-fans extatiska över att Bruce har blivit befriad från sina plikter och inte kunde dölja sin glädje på sociala medier.

En Manchester United-supporter uppmanade till och med Magpies att anställa Ole Gunnar Solskjaer, som befinner sig under ökande press på Old Trafford efter en långsam start på säsongen.

En annan lade fram Ronald Koeman, som också är under stor granskning i Barcelona, ​​och beskriver holländaren som ett “taktiskt geni”.

Den nya klubbdirektören Amanda Staveley och hennes rådgivare har en kortlista inom en längre lista över namn som identifierats som Bruces potentiella ersättare, men det kan ta lite tid att slutföra utnämningen.

Förre Borussia Dortmund-chefen Lucien Favre är en av dem som övervägs, liksom Rangers-chefen Steven Gerrard. Brendan Rodgers var ett annat namn som nämndes men Leicester-tränaren väntar på Manchester City-jobbet om 18 månader.

Favre, 63, har varit utan arbete sedan han lämnade Dortmund i december förra året och tackade nej till ett erbjudande från Crystal Palace i juni, men man tror att han nu är redo att återvända till ledningen.

maglia bayer leverkusen

Sverige Landslagströja

This entry was posted in . Bookmark the permalink.